Hoe ga ik te werk?

Een backoffice op afstand fungeert als achtervang, vliegende keep en filter. Ik organiseer en structureer, zet zaken op, denk mee, onderzoek en voer plannen uit. En ben zo de duizendpoot in je organisatie. Kortom, ik zorg dat jij je kunt focussen op waar jij goed in bent en achter de schermen draait een backoffice, die jou ontlast en de organisatie naar een professioneel niveau tilt. Het is aan jou voor welke zaken je mij inzet. De manier van samenwerking bepalen we samen.

Laten we starten met inventariseren wat je nodig hebt en wat je wensen zijn. En of en hoe ik je daarin helpen kan. Want waar de ene ondernemer een onwerkbare e-mailbox heeft en zijn administratieve processen wil stroomlijnen, gaat de ander over de grens ondernemen en wil zijn interne processen en procedures daarop inrichten.
Wil je ondersteuning in een project of heb je adhocklussen? Of heb jij behoefte aan structurele ondersteuning? Het kan allemaal bij VAPlus4u.

Laten we bovendien eerst ondervinden hoe onze samenwerking verloopt, voordat we die voor langere tijd vastleggen. We spreken een tarief af, welke werkzaamheden daar tegenover staan en de manier van samenwerking hierin. En van daaruit zien we of en hoe we deze taken verder uitbreiden.

Bel of mail voor een gratis intakegesprek en ervaar wat ik als VAPlus4u voor jouw onderneming kan betekenen.

Scroll to Top