Heerlijk om ondernemers succesvol te maken!

Als virtual assistant+ draag ik bij aan de bloei van je onderneming. Naarmate je bedrijf groeit en je ambities groter worden, zijn de interne structuren belangrijker. Ik ben je secretaresse en financieel administratieve ondersteuner, maar ook je onderzoeker, sparringpartner, regelaar en uitvoerder. Ik schakel snel en zet mijn tanden in complexe kwesties.

Waarom kiezen voor een virtual assistant+?

Het gebeurt ongemerkt: naarmate je bedrijf zich ontwikkelt, ligt er steeds meer op je bord. Voor je het weet ben je dagelijks bezig met honderd dingen tegelijk en door elkaar, waardoor je de focus op wat je echt wilt en moet doen verliest. En je beseft, dat het anders moet. Ik ben je personal assistant én officemanager. Ik zorg dat jij je vooral bezighouden hoeft met ondernemen. Jij hebt weer ruimte voor de verdere ontwikkeling van je bedrijf en krijgt meer balans tussen werk en privé.

Wat is de eerste stap?

Je eerste stap naar meer ruimte om te ondernemen is eenvoudig: maak een afspraak om kennis te maken en te overleggen waar je ondersteuning bij nodig hebt. En te kijken of en hoe ik je het beste helpen kan in de backoffice.

Wat mag je bij mij neerleggen?

Internationale contacten

Ondersteuning in het onderhouden van nationale en internationale contacten met mijn kennis van Engels, Frans en Duits.

Interne processen

Automatiseren, opzetten en stroomlijnen van interne processen en procedures.

Business development

Meedenken en vooruitdenken in strategie en plannen Onderzoeken en regelen van zaken rondom deze plannen Uitvoering ervan waar nodig.

Secretariaat & (financiële) administratie

Ondersteuning en structurering managementsupport, zoals agendabeheer, post- en e-mailbehandeling en het verslaan van vergaderingen
Facturering, debiteurenadministratie en boekhouding.

Je investering in een ondersteunende backoffice

Ongeacht wat je ambities en doelstellingen zijn, jij hebt de ruimte nodig om deze waar te maken. Slokt de hectiek van alledag je echter te veel op om je daarop te focussen, ga dan eens een gesprek met me aan over een professionele backoffice op afstand.