Isabel Hemelaar, VA+, aangenaam!

Speelde jij vroeger kantoortje? Ik wel. En veel! Als een spin in het web schreef ik notitieboekjes vol en regelde ik tal van zaken! Ik had een vooruitziende blik, want dat doe ik nog steeds het allerliefst. Mensen ondersteunen in hun werk zit simpelweg in mijn bloed. Met mijn hulp op de achtergrond laat ik anderen shinen.

Voordelen VAPlus4u

Professionele ondersteuning

Jij huurt een ervaren professional in, die met jou mee denkt, proactief is en snel aan de slag kan.

Beschikbaar 24/7

Er is onbeperkt overleg mogelijk voor een optimaal resultaat

Besparing

Je betaalt alleen voor de ondersteuning die jij nodig hebt. Geen hoge loonkosten zoals bij een vaste medewerker.

Voor alles is een oplossing

Problemen zijn er niet, uitdagingen wel.

Ondersteuning aan te drukke ondernemers

Als virtual assistant+ bied ik ondersteuning aan de (startende) ondernemer, zodat hij of zij succesvol wordt en blijft. Ik zie snel wat beter kan en wat de ondernemer nodig heeft. En denk in oplossingen om de volledige interne organisatie te professionaliseren: het secretariaat, officemanagement, de administratie, maar ook de algehele bedrijfsvoering. Meestal heb ik aan een paar woorden genoeg. Wat moeilijk en complex lijkt maak ik eenvoudig en inzichtelijk.

In mijn vroegere werk als personal assistant, secretaresse, officemanager en managementassistent én in mijn eigen rol als directeur ervoer ik al, hoe ondernemers struggelden met hun tijd en de vele zaken die op hen afkwamen. En hoe voor hen belangrijke zaken daardoor bleven liggen.

Elke functie had een (iets) andere inhoud en nu combineer ik 30 jaren kennis en ervaring.
Wanneer ik een bijdrage kan leveren aan de bloei van een onderneming, geeft mij dat enorme voldoening. Ik heb een kleine internationale klantenkring momenteel en zoals ik hen help, wil ik meer ondernemers ondersteunen met het opstarten en de verdere groei van hun onderneming.

Problemen zijn er niet, uitdagingen wel. Geef mij zo’n uitdaging en ik zorg dat het voor elkaar komt. Dat geeft mij de grootste voldoening. 

Mijn motto: Samen komen wij er!

Benieuwd naar hoe ik jou ondersteunen kan? Spar dan eens over de mogelijkheden.